Woody Harrelson filmer akkurat nå med Ruben Östlund i Trollhättan på hans neste spillefilm TRIANGLE OF SADNESS

1 juli 2020

opphavsrett: Foto: Tobias Henriksson / SF Studios

Ruben Östlund har startet innspilling igjen på hans satire TRIANGLE OF SADNESS etter tre måneders pause pga. COVID-19. Innspillingen startet i februar i studio i Trollhättan, men rakk kun 25 dager på settet, før man besluttet å stoppe produksjon. Nå er de samlet igjen for å ferdigstille Östlunds nye opus med det internasjonale stjernecastet ledet av Harris Dickinson og Charlbi Dean med den amerikanske skuespilleren Woody Harrelson i rollen som The Captain. Filmen forventes å få verdenspremiere i 2021 og SF Studios håndterer distribusjonen i hele Norden. 

 

Den tre ganger Oscarnominerte Woody Harrelson (THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING MISSOURI, THE MESSENGER, THE PEOPLE VS. LARRY FLYNT) ankom sist uke Sverige for å filme for første gang med Ruben Östlund, som med sin siste film THE SQUARE vant Gullpalmen i Cannes 2017 og fikk en Oscarnominasjon for beste utenlandske film. Hans tidligere spillefilm FORCE MAJEURE (2014) vant Juryprisen i Un Certain Regard programmet i Cannes Filmfestival.  

 

Ruben Östlund sier: ” Jeg har aldri vært gladere for å vende tilbake på et sett. Det var veldig usikkert om vi fikk mulighet til å få Woody til Sverige i tide. Jeg har tidligere sagt at jeg ville bygge et Real Madrid ensamble – at jeg skulle stille med et lag, hvor hver eneste posisjon hadde den riktige spilleren. Den følelsen fikk jeg virkelig da Woody viste sine kvaliteter. Det var imponerende å se – et helt nytt nivå for skuespill.”

 

Woody Harrelson fikk sin første store rolle med komedien WHITE MEN CAN’T JUMP (1992). Deretter landet han store roller i Adrian Lynes INDECENT PROPOSAL (1993) og Oliver Stones NATURAL BORN KILLERS (1994). Woody Harrelson har siden bl.a. medvirket i Roland Emmerichs 2012 (2009), ZOMBIELAND (2009), THE HUNGER GAMES serien (2012, 2013, 2014 og 2015), NOW YOU SEE ME (2013, 2016) og HBO-serien TRUE DETECTIVE.  

 

Woody Harrelson sier: ”Ikke mange kunne lokket meg halvveis rundt jorden i disse usikre tider, men å arbeide med et geni som Ruben Östlund – for et privilegie. Det har allerede vært en av de mest tilfredsstillende opplevelsene jeg noensinne har hatt.”

 

I TRIANGLE OF SADNESS blir modellparet Carl (Dickinson) og Yaya (Dean) inviteret på luksuscruise. Men da yachten synker, strander de på en øde øy med en gruppe milliardærer og en renholder (De Leon). I kampen om overlevelse blir hierarkiet snudd på hodet. Filmen er Ruben Östlunds første engelskspråklige film og en episk satire, som går tett på moteverden og de super rike.

 

 

”Triangle of Sadness” er produsert av Plattform Produktion og co-produceret av Film i Väst, Essential Films, Coproduction Office, SVT, BBC Films, Arte France Cinéma og ZDF/Arte med støtte fra Det Svenske Filminstitutt, Eurimages, BFI, Medienboard Berlin-Brandenburg, Det Danske Filminstitutt, Hamburg Film Fund og Nordisk Film & TV Fond. Imperative Entertainment er executive produsenter. Dansk co-produsent er Per Damgaard Hansen for Coproduction Office APS. SF Studios har de nordiske rettighetene til filmen og distribuerer filmen i Norden.

Kontakter

Katrine Aamodt

Marketing & Publicity Manager Norway